Az áru visszaküldésének és -vételének menete magánszemélyek és viszonteladók részére:

A leggondosabb rendelés esetén is adódhatnak problémák, ezért kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbiakat!

1.Az áru visszavételezése egyeztetést igényel, amely történhet: telefonon, e-mailben, levélben, faxon. Egyeztetés nélkül visszaküldött /hozott/ árut és csomagot nem áll módunkban sem átvenni, sem az ellenértéket visszaszolgáltatni, valamint kicserélni és átcserélni!

2.Amennyiben nem tudja személyesen visszahozni (esetleg valakivel elhozatni), akkor az árut jól becsomagolva a logisztikai címünkre kell bérmentesítve feladni. Cím: Robita Kft.8130 Enying Zrínyi u. 9.

3.Csak saját, logisztikai raktárbázisunk által értékesített árut vásárolunk vissza!Az árunak kifogástalan állapotban kell lennie, valamint az értékesítést általunk kibocsátott, eredeti számlával is igazolni kell!Készpénzben visszafizetni csak eredetileg is személyes, készpénzben történő áruvásárlás esetén van mód, minden egyéb esetben számlaszámra történik a visszavásárolt áru számlavég-összegének kiegyenlítése.A számlaszámát és a számlatulajdonos nevét, bank megnevezését jól olvashatóan, nyomtatott betűkkel kell leírni, vagy nyomtatva a csomagban szükséges elhelyezni, esetleg a szállítást végzőnek kell átadni.

4.Az áru visszavásárlására tett igénybejelentési és visszaszállítási határdátuma:a számla kézhez vételétől számított 15 naptári nap.Ezen túlmenően nem, vagy csak csökkentett értéken tudjuk az árut visszavásárolni.Természetesen ebben az esetben is kifogástalan állapotban kell az árunak lennie. A 15 naptári napon túlmenően a szállítási és csomagolási költséget nem áll módunkban visszatéríteni!Külön megrendelt, raktárbázisunkon nem rendszeresített árut visszavenni nem áll módunkban! Fenntartjuk a jogot, hogy 1.000.- forint nettó ár alatti terméket illetve számlavég-összeget nem veszünk, nem vásárolunk, és nem térítünk vissza! Még át nem vett áru lemondását csak írásban fogadjuk el!   

Figyelem! Utánvéttel, portóval, vagy bármely olyan módon, amikor a csomag átvétele egyben a csomag kifizetésével; vagy küldésével történő egybeeséskor általunk helyben fizetéssel is jár, nem áll módunkban átvenni!

Erre kérjük Önöket, különös tekintettel figyeljenek oda, mert az így küldött csomagok visszaszállítása is Önöket fogja terhelni!

Fenntartjuk a jogot, hogy sérült, használt, vagy a nem rendeltetésszerű használattól károsodott terméket; beindított motort, kenőanyagot, damilt, készített fűrészláncot és bontott bliszteres terméket nem vásárolunk vissza!

Valamint a kiszállított árut át nem vétele esetén nem, vagy csak emelt összegű szállítási, esetleg újracsomagolási költségtérítéssel tudjuk újra kiszállítani!

A vásárlás a fentiek automatikus elfogadását és tudomásul vételét jelenti, személyes kapcsolat esetén is. A fentiek vonatkoznak a webáruházakban történő rendelésekre és vásárlásokra is.

Jogi út kizárva!   

Köszönjük!

Robita Kft. Csapata