Adatvédelmi nyilatkozat

Robita Kft. fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelését. Ezért készítettük el az adatvédelmi politikánkat, amely biztosítja ügyfeleinket arról, hogy adataikat biztonságban kezeljük. A Robita Kft. áruházában regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Robita Kft. alvállalkozójaként működik (pl. Posta, futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók a Robita Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.   Regisztrációs adatok   Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.   A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás   A Robita Kft. vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.   A regisztráció megszüntetése   A Robita Kft. lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a Robita Kft. nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az [email protected] címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét, és a belépési jelszavát. Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció törlésekor, az új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát! A felhasználó adatainak módosítása Regisztrált felhasználóink a Robita Kft. áruházban megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "Bejelentkezés" menüpont alatt, belépést követően az "Adataim módosítása" gombra kattintva.   Címlap Adatvédelmi Nyilatkozat Figyelem! Új weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, az addigi hiányosságokért elnézésüket kérjük! Az esetleges árváltoztatás jogát fenntartjuk valamint a szerverfrissitések okozta hibákért felelősséget nem vállalunk!   Minden a Webshopban szereplő fűnyíró traktor megrendelése esetén Ingyenesen házhoz szállítva, beüzemelve, olajjal feltöltve és betanítással adjuk át az ország egész területén! Minden a Webshopban található Géphez és Kiegészítőhöz teljes körű garanciális és garancián túli szervízelést és alkatrész ellátást biztosítunk raktárról! ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS TARTALMAZNAK 27% ÁFÁT!

Online vitarendezésre vonatkozó információk az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint:

Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a vásárlók számára, hogy az online vitarendezést egyik platformjukon rendezzék, az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint. A platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) olyan oldalként szolgál, ahol az ügyfelek peren kívül megegyezésre juthatnak az online vásárlásokkal és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatban felmerülő vitás kérdésekben.