Robita Kft. fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelését. Ezért készítettük el az adatvédelmi politikánkat, amely biztosítja ügyfeleinket arról, hogy adataikat biztonságban kezeljük. A Robita Kft. áruházában regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Robita Kft. alvállalkozójaként működik (pl. Posta, futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók a Robita Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.   Regisztrációs adatok   Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.   A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás   A Robita Kft. vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.   A regisztráció megszüntetése   A Robita Kft. lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a Robita Kft. nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az info@robitakft.hu címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét, és a belépési jelszavát. Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció törlésekor, az új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát! A felhasználó adatainak módosítása Regisztrált felhasználóink a Robita Kft. áruházban megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "Bejelentkezés" menüpont alatt, belépést követően az "Adataim módosítása" gombra kattintva.   Címlap Adatvédelmi Nyilatkozat Figyelem! Új weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, az addigi hiányosságokért elnézésüket kérjük! Az esetleges árváltoztatás jogát fenntartjuk valamint a szerverfrissitések okozta hibákért felelősséget nem vállalunk!   Minden a Webshopban szereplő fűnyíró traktor megrendelése esetén Ingyenesen házhoz szállítva, beüzemelve, olajjal feltöltve és betanítással adjuk át az ország egész területén! Minden a Webshopban található Géphez és Kiegészítőhöz teljes körű garanciális és garancián túli szervízelést és alkatrész ellátást biztosítunk raktárról! ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS TARTALMAZNAK 27% ÁFÁT!

Information regarding online dispute resolution pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

The European Commission gives consumers the opportunity to resolve online disputes pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR on one of their platforms. The platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serves as a site where consumers can try to reach out-of-court settlements of disputes arising from online purchases and contracts for services.