Kubota B3150 Kompakt Traktor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kubota B3150 Kompakt Traktor

20-30 lóerős kategória nagykövete a B30-as széria tagjai megnövekedett teljesítménnyel új köntösben érhetőek el. A B50-es széria 4 típusváltozatot foglal magában; a széria legnagyobb tagja, a B3150 31 lóerő teljesítményű

7 457 440,00  (bruttó) 5 872 000,00  (nettó)
Adóval együtt Szállítás: 1 - 5 munkanap
  • Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat
  • Vásárlás menete Vásárlás menete
  • Áru visszavétele Áru visszavétele
PayPal

B3150 31 LE

PROSPEKTUS

 

SPECIFIKÁCIÓ

20-30 lóerős kategória nagykövete a B30-as széria tagjai megnövekedett teljesítménnyel új köntösben érhetőek el. A B50-es széria 4 típusváltozatot foglal magában; a széria legnagyobb tagja, a B3150 31 lóerő teljesítményű.

A B30 sorozathoz hasonlóan a modellek elérhetőek fülkés és fülke nélküli kivitelben, mechanikus illetve hidrosztatikus sebességváltóval is, az Ön igényeinek megfelelően. Az új kialakítású motorháztető és fényszóró korszerű, letisztult eleganciát képvisel, a hűtőrácsok kialakítása pedig lehetővé teszi a levegő optimális áramlását. Teljesen új, japán gyártmányú kabin került felszerelésre, nagyobb belső térrel, klímaberendezéssel, csökkentett zajszinttel és számos bővített funkcióval, mint belső világítás, nagyobb tároló helyek, hátsó ablakfűtés, szellőzés, 12V-os szivargyújtó illetve rádió előkészítés hangszóróval és antennával. A 4 oszlopos fülke kialakítás szélesebb kilátást biztosít.

Az ergonómiát szem előtt tartva a kapcsolók jól látható helyre kerültek, a fülkés modelleknél LCD kijelzőn követhetőek az üzemi paraméterek, a kényelmes munkavégzés érdekében pedig a HST modellek multifunkciós karral lettek felszerelve. A multifunkciós hidraulika karnak köszönhetően egyszerű mozdulatokkal kezelhetőek a munkaeszközök, legyen szó fűnyírásról, rakodásról, tolólapos munkákról. A számos újítás mellett kiemelkedő a 25 km/h-ra növelt menetsebesség, a Bi-Speed kanyarodási rendszer és a típussal továbbfejlesztett frontrakodó is, nagyobb emelőerővel és gyors munkaeszköz csatlakozási lehetőséggel.

Referenciáért kattintson!

21